Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden bij Sibero.nl

In deze webshop kunt u gebruik maken van onderstaande betaalmogelijkheden. Daarnaast maakt u hier gebruik van een beveiligde internetverbinding. Bij het verzenden van gevoelige informatie, zoals bijvoorbeeld uw creditcardgegevens, is het belangrijk om te weten dat u veilig betaalt. Bij een beveiligde internetverbinding staat er https://adreswebsite in de adresbalk van uw browser in plaats van het 'normale' http://adreswebsite. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (Engels voor veilig). Bij de meeste browsers ziet u ook een slotje in de adresbalk of onderin in het browserscherm.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De voordelen: iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL Controle en overzicht op de betaling iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, Postbank en Rabobank. Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling bij DamperShop.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank). Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Overboeking

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail, waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze bevestigings e-mail kunt u uw betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het ordernummer vermeldt. Samengevat: Zelf uw betaling verrichten via uw bank onder vermelding van uw ordernummer Bevestiging per e-mail na ontvangst van uw betaling Levertijd: 1 -2 werkdagen (direct verstuurd na ontvangst betaling)

Mistercash Bancontant/mistercash

Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het IDEAL betaalsysteem in Nederland. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. De voordelen: eenvoudig in gebruik snel, efficiënt en veilig geen extra kosten bij betalingen hoog bereik in België

Sofortbanking

Online shoppen bij Nederlandse webwinkels is ook mogelijk voor Europese klanten. Want met SOFORTbanking hebben klanten uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Engeland en Frankrijk nu ook de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De voordelen: comfortabel zonder registratie gegevens worden zoveel mogelijk voor u ingevuld gegarandeerde betaling veel gebruikte betaalmethode real-time betaling vertrouwde, veilige en makkelijke betaling

Bank gegevens

Sibero ict Overloon
Hoge Akker 19
5825JX Overloon
Rabobank: NL16RABO0156227967