BMZ Brose Display Allround

BMZ Display Allround voor je elektrische fiets of E-Bike

Ben je op zoek naar een display dat perfect past bij jouw Douze Cycles G4 of Douze Cycles V2 elektrische fiets? Dan is de BMZ Display Allround precies wat je nodig hebt! Met dit geavanceerde display haal je het maximale uit je elektrische fietservaring.

Een display dat alles kan

De BMZ Display Allround is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu een fanatieke fietser bent die lange afstanden aflegt of gewoon geniet van ontspannen tochten in de stad, dit display biedt alle functies en informatie die je nodig hebt.

Dankzij het heldere en overzichtelijke scherm heb je altijd in één oogopslag toegang tot belangrijke gegevens zoals snelheid, afstand, batterijniveau en ondersteuningsniveau. Bovendien kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende rijmodi en de verlichting bedienen via het intuïtieve touchscreen.

Geschikt voor Douze Cycles G4 en Douze Cycles V2

De BMZ Display Allround is speciaal ontwikkeld voor Douze Cycles G4 en Douze Cycles V2 elektrische fietsen. Met zijn strakke design en perfecte pasvorm integreert dit display naadloos met het uiterlijk van je fiets. Het voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook stijl.

Of je nu een G4- of V2-model hebt, de BMZ Display Allround biedt dezelfde geweldige ervaring op beide modellen. Met zijn duurzame constructie is hij bestand tegen alle weersomstandigheden en zorgt hij voor betrouwbare prestaties, ongeacht de omstandigheden waarin je fietst.

Verbeter je fietservaring

Met de BMZ Display Allround haal je het beste uit je Douze Cycles G4 of Douze Cycles V2 elektrische fiets. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, avontuurlijke tochten maakt in de natuur of gewoon geniet van ontspannen ritjes in de stad, dit display biedt alle functies die je nodig hebt om jouw fietservaring te verbeteren.

Wacht niet langer en upgrade jouw e-bike met de BMZ Display Allround! Ontdek zelf waarom zoveel mensen al verliefd zijn geworden op dit geavanceerde display. Bestel vandaag nog en geniet van een nieuwe dimensie van gemak en plezier tijdens het fietsen!