Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. OK

Yanec Laptop AC Adapter 90W

P0373895
2998
(3628 incl btw)
Voorraad: 9 Beschikbaar 
Lifetime garantie
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
Veilig online betalen met iDeal
Vindt gelijkwaardige producten

Laad de laptop van uw klant weer op

Weer moeiteloos de laptop opladen met een nieuwe laptop adapter. Adapters zetten de wisselstroom die uit het stopcontact komt om in gelijkstroom om de laptop te voeden. Een adapter kan het door slijtage helaas begeven. Hierdoor kan uw klant vaak opeens zijn of haar laptop niet meer gebruiken. Met een nieuwe adapter kan uw klant weer snel aan de slag.

Kies voor topkwaliteit van Yanec

Yanec is onze favoriet. Wij vinden dit dan ook de beste keus wanneer u op zoek bent naar een nieuwe laptop adapter voor de laptop van uw klant. Doordat de beste technieken van de voornaamste Japanse of Koreaanse leveranciers gebruikt worden, is deze laptop adapter een echte topper. Elke dag worden er nieuwe Yanec laptop adapters geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. Wij zijn zo blij met deze adapter dat u er maar liefst levenslang garantie op krijgt.

De best mogelijke specificaties

  • Het vermogen van deze adapter is 90.00 W
  • Een maximale output van 4.50 A
  • En het output voltage is 20.00 V
  • De maat van de connector is 79x56
  • En u krijgt er 99.1 Maanden garantie op

Bekijk de specificaties onder op deze pagina voor meer technische gegevens.

Vervanging of reserve

Wanneer de laptop adapter van uw klant helaas stuk is, kunt u deze Yanec laptop adapter uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve adapter te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of ergens anders dan thuis. Zo heeft uw klant altijd een extra oplader op het werk, op school of bij vrienden of familie bijvoorbeeld.

Merk:
Yanec
EAN:
8718717123920
Find similar
Misschien
  • Populair
  • Meest bekeken
  • Laats bekeken