Dewalt Gereedschap Accu 18V 4.0Ah Li-ion

P0552151
[Bel voor prijsopgave]
Voorraad: Niet op voorraad (wordt toegevoegd aan back-orders)
webwinkelkeur
Keurmerk webwinkel
Snelle levering! en Gratis verzending vanaf €100,-
14 dagen bedenktijd
Vindt gelijkwaardige producten

Weer klussen als vanouds met accugereedschap

De klus van uw klant komt niet meer stil te liggen met een nieuwe Dewalt powertool accu. Speciaal voor de trouwe Dewalt fan. Handig als tweede accu voor de allergrootste klussen, maar ook als vervanging wanneer de originele accu het niet meer doet.

Genoeg kracht voor elk karwei

Weer uren klussen zonder onderbrekingen. De accucapaciteit gaat helaas achteruit naar mate een powertool accu ouder wordt. Hierdoor kan uw klant minder lang doen met een volle accu. Niet zo handig, als hij of zij midden in een karwei zit. Met een nieuwe accu werkt uw klant weer net zo lang door als in het begin.

Speciaal voor de trouwe Dewalt fan

Het vertrouwen van uw klant in Dewalt is de belangrijkste reden om voor deze originele powertool accu te kiezen. Maar het is absoluut geen vereiste. Origineel is zelfs vaak niet beter. Daarom bieden wij ook compatibele merken aan. Zie de alternatieven op deze productpagina voor meer informatie.

Dezelfde specificaties

  • De batterijtechnologie is LIION
  • De accucapaciteit is 4000.00 mAh
  • Deze accu heeft een outputvoltage van 18.00 V
  • En uw klant krijgt er 6 Maanden garantie op

Bekijk de specificaties onder op deze pagina voor meer technische gegevens.

Vervanging of reserve

Wanneer de powertool accu van uw klant helaas stuk is, kunt u deze originele accu uitstekend als vervanging aanbieden. Maar het is voor uw klant ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of om nog langer te kunnen klussen. Zo heeft uw klant altijd een opgeladen accu achter de hand en komt het werk niet stil te liggen.

No reviews found

Misschien
  • Populair
  • Meest bekeken
  • Laats bekeken