Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. OK

Gereedschap Accu 3.6V 2.1Ah Ni-MH Voor B&D Intern

P0371163
1648
(1994 incl btw)
Onze kwantumkortingen:
Hoeveelheid
2+
5+
10+
Prijs
19,93
19,52
19,11
Voorraad: 4 Beschikbaar 
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
Veilig online betalen met iDeal
Vindt gelijkwaardige producten

Met deze NIMH kun je lekker lang draadloos boren, zagen, schuren of slijpen. Je betaalt stukken minder dan voor het origineel en krijgt er kwaliteit voor terug. Replacement parts geeft niet voor niets 12 Maanden garantie op haar accu's.

Kenmerken

  • Gelijke of hogere capaciteit dan je standaard originele accu
  • Hoge kwaliteit, geproduceerd van A-grade componenten

Deze 2100.00 mAh NIMH accu past perfect in je schuur-, slijp-, zaag- of boormachine en geeft je gereedschap weer een powerboost! Een NIMH accu heeft geen geheugeneffecten en verliest minder snel aan capaciteit dan een Ni-Cd accu.

Draadloos werken met Replacement parts
De Replacement parts gereedschap accu is scherp geprijsd en is voorzien van topkwaliteit cellen. De accu is namelijk opgebouwd uit A-grade componenten. Dat wil zeggen dat de componenten en batterijcellen van de hoogste kwaliteit zijn. Kijk maar eens naar de onafhankelijke reviews, die spreken voor zich. Met een Replacement parts accu kun je eindelijk weer draadloos klussen zonder energieproblemen.

Merk:
Replacement
EAN:
8718717141887
Find similar
Misschien
  • Populair
  • Meest bekeken
  • Laats bekeken