Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. OK

E-Bike Vision Bosch Intube 461Wh Verticaal

P1055654
36344
(43976 incl btw)
Voorraad: Pre-order  
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
Veilig online betalen met iDeal

PRE-ORDER

Hoge kwaliteit alternatief

De intube batterijen van E-Bike Vision zijn speciaal ontwikkeld als hoge kwaliteit alternatief voor de originele PowerTubes van Bosch. Alle accu's zijn ontwikkeld én gefabriceerd in Duitsland en worden onderworpen aan strenge controles om de kwaliteit én veiligheid te garanderen.

Door de scherpe prijzen houd je een mooie marge over en heb je een zeer voordelig alternatief voor jouw klant zonder dat je inlevert op de garantie. Op dit product zit namelijk óók 24 Maanden garantie. Daarnaast is deze accu gewoon op te laden met de originele Bosch lader én uit te lezen door de servicetool van Bosch

Specificaties

  • Vermogen: 360.00 Wh
  • Capaciteit: 12.8 Ah
  • Output: 36.00 V
  • Positie: In het frame

Varianten

Er zijn verschillende varianten van de Bosch PowerTubes; de 400 en 500 hebben dezelfde afmetingen en zijn onderling uitwisselbaar, hiervoor is de 461Wh van E-Bike Vision een alternatief.
De 625 is fysiek groter en kan vervangen worden door de 630Wh van E-Bike Vision.

Tenslotte zijn er nog "horizontale" en "verticale" varianten waarbij de aansluiting op de fiets anders gevormd is, dit heeft te maken met de plaatsing en ruimte in de framebuis. Vergelijk daarvoor de productafbeelding met de originele batterij om zeker te weten dat je het juiste product hebt.

Connector / plug:
Smart-BMS
Energie:
461 Wh
Geschikt voor merk:
Batterij technologie:
Li-ion
Capaciteit:
12.8 Ah
Merk:
E-Bike Vision
Output voltage:
Positie fietsaccu:
In het frame
EAN:
4260495060354
Garantie:
2 jaar
Find similar
Misschien
  • Populair
  • Meest bekeken
  • Laats bekeken