Yanec Laptop Accu Extended 7800mAh 87Wh

P0143995
5630
(6812 incl btw)
Voorraad: 20 Beschikbaar 
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
Veilig online betalen met iDeal
Vindt gelijkwaardige producten

Super lang werken met de beste kwaliteit

Met een extended Yanec accu neemt uw klant langer afscheid van het stopcontact en gunt u de laptop de allerbeste kwaliteit. Zo kan uw klant niet alleen ontzettend lang op pad met zijn of haar laptop: al die extra Yanec accucellen in de extended accu zijn ook nog eens goed voor de polsen, doordat de laptop wat schuin komt te staan.

Véél langer draadloos werken

Dubbel zo lang werken op een lading, thuis én onderweg. Los van dat de accucapaciteit achteruit gaat naar mate een laptop accu ouder wordt, kan het voor de klant fijn zijn om net wat extra energie bij zich te dragen. Een volle extended accu gaat bijna twee keer zo lang mee als een standaard laptop accu.

Een stukje ergonomie als bijkomstigheid

Al die extra capaciteit moet wel ergens opgeslagen worden. Daardoor is een extended accu wat dikker dan een standaard model, waardoor deze wat uitsteekt. De laptop komt dan wat schuin te staan. Dit zorgt voor een betere houding en de polsen worden minder belast.

Kies voor topkwaliteit van Yanec

Yanec is onze favoriet. Wij vinden dit dan ook de beste keus wanneer u op zoek bent naar een nieuwe extended laptop accu. Door super verse cellen van de voornaamste Japanse of Koreaanse leveranciers, is deze accu een echte topper. Elke dag worden er nieuwe Yanec accu's geproduceerd met de hulp van de nieuwste technologieën.

De best mogelijke specificaties

  • Deze accu heeft een accucapaciteit van 7800.00 mAh
  • Een uitgangsvoltage van 10.80 - 11.10 V
  • Er zitten 9 Cellen cellen in de accu
  • De batterijtechnologie is LIION
  • En u krijgt er 24.1 Maanden garantie op

Bekijk de specificaties onder op deze pagina voor meer technische gegevens.

Vervanging of reserve

Wanneer de laptop accu van uw klant helaas stuk is, kunt u deze Yanec extended laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heeft uw klant altijd een extra volle accu bij zich voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

Merk:
Yanec
EAN:
8718717999730
Find similar
Misschien
  • Populair
  • Meest bekeken
  • Laats bekeken