Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. OK

AQ-Lith LIFEPO4 Accu 25.6V 20Ah

P1018545
31317
(37894 incl btw)
Voorraad: 1 Beschikbaar 
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
Veilig online betalen met iDeal
Vindt gelijkwaardige producten

LiFePo4 accu's van AQ-Lith

Deze Dyno Europe AQ-Lith LIFEPO4 accu is geschikt voor vele toepassingen. De 20 Ah lithium-accu geeft je apparatuur permanente stroomtoevoer, is onderhoudsvrij en is in iedere positie te plaatsen.

Geef je apparatuur nieuwe energie met de LIFEPO4 accu

Deze lithium accu is geschikt voor vele toepassingen. Zo kun je de accu bijvoorbeeld gebruiken voor alarmsystemen, UPS systemen en in elektrische voertuigen. Met deze nieuwe lithium accu ben je weer voor een lange tijd voorzien van voldoende stroom zonder dat je er omkijken naar hebt!

De LIFEPO4 accu is een lichtgewicht vervanging voor SLA batterijen en zeer krachtig. Deze lithium accu's hebben als voordeel dat ze tot wel 2000 cycli geladen kunnen worden. Ze zijn beschermd tegen overladen en diepe ontladingen, ze zijn veilig op te slaan, behoeven geen onderhoud en zijn in iedere positie te plaatsen. Kortom een slimme, milieuvriendelijke, en krachtige vervanging!

Merk:
Dyno Europe
Find similar
Misschien
  • Populair
  • Meest bekeken
  • Laats bekeken