Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden.
Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sibero.nl   

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Herroepingsrecht bij "koop op afstand'. Dit betekent dat u uw aankopen binnen 14 dagen kunt annuleren. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product.
Tijdens deze bedenktijd zal u (de consument) zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Indien u het product wilt retourneren zal u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

Hoe werkt het retourneren?

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op. Je hoeft alleen aan te geven dat je de bestelling wilt terugsturen. Vermeld wel het ordernummer.
Je ontvangt van ons een retourformulier RMA. Stop dit formulier bij het artikel of artikelen die je terug stuurt.
 

Wat is het retouradres?

Sibero
Hoge Akker 19
5825 JX Overloon