FAQ

Wat moet ik doen als ik een beschadigd product ontvang?

We doen alles wat we kunnen om te verzekeren dat uw producten in uitstekende staat bij u aankomen. Als de verpakking is beschadig de zending weigeren.

Wanneer weet ik dat jullie mijn retourpakket hebben ontvangen?

De tijd die verstrijkt tussen het verzenden van uw pakket en het leveren van uw pakket aan ons magazijn hangt af van de koerier die u kiest voor uw retourzending. Natuurlijk krijgt u direct een e-mail van ons zodra uw retourzending bij ons is aangekomen. U kunt altijd aan uw koerier vragen waar uw zending zich bevindt.

Wanneer kan ik mijn product terugsturen?

Bij Sibero heeft u het recht om binnen 14 dagen vanaf de dag dat u de producten heeft ontvangen, het/de gekochte product(en) terug te sturen zonder er een reden voor op te geven. U kunt elk product binnen 14 dagen terugsturen, mits het/de product(en) in uitstekende staat verkeert/verkeren (ongebruikt, met labels, in de oorspronkelijke verpakking). We vragen u wel om even in te loggen op MIJN ACCOUNT. Hier vindt u meer informatie: 

Kan ik de bestelling naar een ander adres laten sturen dan het factuuradres (als ik bijvoorbeeld een cadeau wil sturen aan een vriend in een andere stad)?

JA! Uw verzendadres kan verschillen van uw factuuradres. Let er bij het bestellen op dat u uw juiste en volledige adressen invult. Het adres in de factuurgegevens moet overeenkomen met het adres dat aan uw bankkaart is gekoppeld.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt geleverd?

In het geval dat u het briefje niet kunt vinden, neem dan alstublieft contact op met de volgende telefoonnummers en houd uw pakketnummer bij de hand:
- POST NL: 0900-0990
- DHL (Wereldwijd): http://www.dhl.com/en/contact_center/contact_express.html
- Neem voor alle andere landen contact op met uw plaatselijke postkantoor.

Hoe wordt mijn pakket geleverd?

Wij versturen uw bestelling met de gekozen koerier Post nl of DHL voor het buitenland en u ontvangt per e-mail informatie over hoe u uw bestelling kunt volgen. U kunt alle informatie over uw bestelling ook altijd vinden door in te loggen op MIJN ACCOUNT.

Hoe maak ik mijn pakket klaar voor retour?

Log in op MIJN ACCOUNT. Stuur producten in hun oorspronkelijke verpakking terug. Stuur de producten terug met de pakbon en in oorspronkelijke verpakking. 

Als uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd is door onze afdeling Retouren, dan wordt uw terugbetaling verwerkt en binnen 14 dagen automatisch op uw rekening gestort of terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode. 

Hoe weet ik of een product beschikbaar is?

We bieden een groot aantal verschillende producten. De meeste daarvan hebben we op voorraad, maar sommige moeten voor u besteld worden. Als u een product selecteert, ziet u direct hoeveel er op voorraad zijn. Als het product op voorraad is, ziet u die informatie naast  het product staan. 
De leverdatum van producten die niet op voorraad zijn is afhankelijk van de beschikbaarheid bij de leveranciers. 

Krijg ik een melding als mijn bestelling is verzonden?

JA! Zodra uw bestelling is verzonden, krijgt u een e-mail met informatie over hoe u uw bestelling kunt volgen. U kunt alle informatie over uw bestelling ook vinden door in te loggen op MIJN ACCOUNT.

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, moet u uw e-mailadres invoeren en op ´verzenden´ klikken. U ontvangt een e-mail met een link erin (houd er rekening mee dat deze e-mail enige tijd kan duren om u te bereiken en in uw spam-map kan verschijnen). Klik op de link in de e-mail wanneer u deze ontvangt en u moet een nieuw wachtwoord invoeren.

Hoe weet ik dat jullie mijn bestelling hebben ontvangen?

Op het moment waarop u het betaalproces heeft voltooid ontvangt u een bestelbevestiging per e-mail en u kunt alle bestelgegevens ook vinden door in te loggen op MIJN ACCOUNT met behulp van uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.

Waarom is het product dat ik gisteren in mijn winkelmand had vandaag niet meer in de aanbieding?

Uw winkelmand garandeert geen korting op de prijs. Als u een product in de aanbieding in uw winkelmand plaatst, dan verandert de prijs op het moment dat de aanbieding is afgelopen. Wij raden u aan uw bestelling zo snel mogelijk te plaatsen.

Waarom is het product in mijn winkelmand bij het betaalproces niet meer beschikbaar?

Het assortiment op onze website is live en geeft weer wat we op dat moment op voorraad hebben. Toevoegen van een product aan uw winkelmand garandeert niet dat u het recht heeft om het product te kopen. Tot het moment waarop u het betaalproces heeft voltooid, kan een andere klant het product kopen, ook als het product in uw winkelmand zit.

Is online bestellen veilig?

JA! Alle aankopen op onze website zijn gegarandeerd veilig! Mollie neemt de veiligheid bij betaling via internet heel serieus.

Als u online bestelt, worden uw bankgegevens gecodeerd en naar onze server verzonden via het SSL-protocol (Secure Socket Layer). Dit betaalprotocol is standaard en wordt vaak gebruikt om gegevens veilig via internet te verzenden. Uw gegevens worden nooit opgeslagen.

Hoe kan ik bekijken wat er in mijn winkelmand zit?

Om te bekijken wat er in uw winkelmand zit, klikt u op het winkelmandicoontje in de rechterbovenhoek van onze pagina. Daar ziet u alle producten die u heeft toegevoegd. Als u het aantal van een of meer producten in uw winkelmand wilt veranderen, dan kunt u het getal wijzigen door op de -/+-knop in de kolom voor aantallen te klikken. Als u een of meer producten uit uw winkelmand wilt verwijderen, klikt u op de knop VERWIJDEREN onder de -/+-knop in de kolom voor aantallen. De totaalprijs zou nu ook moeten wijzigen.

Hoe kan ik een product terugsturen voor een terugbetaling?

U kunt elk product binnen 14 dagen terugsturen, mits het/de product(en) in uitstekende staat verkeert/verkeren (ongebruikt, met labels, in de oorspronkelijke verpakking). We vragen u wel om even in te loggen op MIJN ACCOUNT. Hier vindt u meer informatie: